top of page

Cea mai frumoasa calatorie impreuna

In 2017 eram certati. Iar gresisem eu cu ceva. Povestea vietii mele si suferinta ei. Si totusi, luasem bilete la Kings of Leon. Aveau concert la Bucuresti. A acceptat sa vina cu mine. Nu pentru ca as fi facut eu ceva anume ci pentru ca bunatatea ei era atat de mare si pentru ca, in ciuda stangaciilor mele, ma iubea.

In timpul concertului am dansat impreuna si eu am plans de bucurie ca eram acolo cu ea. Ma simteam implinit. La cateva zile dupa concert ne impacasem. Ea planuia o calatorie in US impreuna cu parintii ei si m-a intrebat daca vreau sa merg si eu. Evident ca am zis DA imediat.

A venit cu mine sa imi iau viza de US. Eu o vedeam ca pe o formalitate. Ea astepta afara si avea emotii. A fost o formalitate dar o iubeam pentru cat de draga mi-o imaginam afara asteptand cu emotie.

Am plecat spre US. Eu hotarasem pentru mine ca nu o sa ajung niciodata acolo. Dar ea a venit in viata mea sa imi arate cat de mult greseam si cum viata poate sa fie simpla, normala, frumoasa. Imi aduc aminte ca eu eram la regim si in aeroportul de escala ea imi cauta o salata care sa fie proaspata si buna. Lucruri simple pe care nu le apreciezi atunci cand ti se intampla ci cand le rememorezi, din pacate.

Am aterizat in LA si aveam de stat o zi acolo. Am aterizat la ora 17 si era prea devreme sa dormim, cu toata oboseala, cu toata diferenta de fus orar. Aveam camera la un hotel in aeroport pentru ca a doua zi zburam spre Hawai. Am luat un taxi si am ajuns in Santa Monica. Ne-am plimbat pe strazi si am ajuns in fata Santa Monica pier. Il vazusem de atatea ori in filme dar sa fiu acolo cu Ada Costea, femeia pe care o iubeam si care ma iubea depasea limita fericirii.

Cunoasteti sentimentul acela de pace atunci cand esti cu jumatatea ta intr-un loc pe care il visai? Asa traiam eu acele momente. Am mancat la un restaurant italienesc si am mers la hotel.

A doua zi am zburat spre Hawai. Un alt loc pe care il vazusem in cinematografe si nu ma gandisem vreodata ca o sa ajung acolo. Am ajuns. In una din zile am inchiriat o masina si am facut turul insulei. Privirea mea era inundata de frumusetea locurilor si in dreapta mea aveam jumatatea mea. Un loc de poveste, o femeie pe care nu mi-o imaginam sa am langa mine. Se spune ca fericirea este ceva ce vine la sfarsitul vietii. Nu este adevarat. Si acele zile petrecute in Hawai mi-au dat fericire.

Fusul orar ne punea probleme in primele zile si noi ne trezeam foarte devreme dimineata si aveam un “morning stroll”. Doamne ce clipe frumoase! Intr-o dimineata am privit cum un leu de mare iesise pe plaja si dormea iar oamenii imprejmuisera acel loc de plaja si pastrau linistea.

Am mai facut un tur al insulei si am vizitat Pearl Harbor. Dar despre Pearl Harbour intr-un episod viitor!

Pana atunci, trebuie sa tineti minte un singur lucru. Eu mi-am intalnit jumatatea. Este Ada Costea si acum ma straduiesc sa nu o pierd de tot si poate, Doamne ajuta, sa o conving ca sunt barbatul de care s-a indragostit. Ada, te iubesc enorm. Pentru totdeauna!

PS nu am poza pentru acest post pentru ca nu am acces la server de unde sunt. Dar o voi adauga ulterior.

bottom of page