top of page

Traiti, ba!


Traiti, ba! Traiti ca si cum ziua aceasta este ultima din viata voastra! Nu mai faceti mii de planuri pentru peste ani! E bine sa le aveti. Dar tot ce lasati in urma voastra este ce ati facut pana acum si nu ce planuiti pentru peste 10 ani.

Traiti, ba! Dumnezeu este uneori nemilos si ii ia pe cei buni dintre noi fara avertisment, fara notificare. Daca aveai de spus un “te iubesc” si nu l-ai spus, spune-l! Daca aveai de spus un “imi e dor” si nu l-ai spus, spune-l! S-ar putea ca maine sa nu mai ai cui sa il spui.

Traiti, ba! Fiecare zi conteaza! Fiecare ora conteaza! Daca te-ai suparat pe cineva si nu va vorbiti ani de zile, s-ar putea sa fie o prostie! Si cand unul sta in picioare langa celalalt care este intins este prea tarziu sa spui ca erati certati dintr-o prostie!

Traiti, ba! Traiti frumos, drept si cinstit in fiecare zi pentru ca s-ar putea sa nu mai aveti sansa sa indreptati raul pe care tocmai l-ati facut!

Traiti, ba! Traiti langa cei care va merita! Nu mai pierdeti timpul cu cei care va ranesc intruna! Lasati-i in plata lor! Va consuma timpul in care ati putea intalni pe cineva care chiar va apreciaza.

Nu toate vietile se sfarsesc la adanci batraneti cu nepotii in jur. Multe dintre ele se sfarsesc fulgerator la o varsta greu de inteles. Traiti, ba! Azi!

bottom of page