top of page

Familia traditionala!

Acum ceva mii de ani, Platon zicea ca initial, oamenii erau formati din doua entitati: barbat-barbat, femeie-femeie si barbat-femeie. Dar oamenii devenisera atat de puternici incat Zeus a inceput sa se teama de ei si i-a separat pe din doua.De atunci, fiecare isi cauta jumatatea. Fie ca ea este barbat sau femeie. Relatiile unisex nu au aparut de azi sau de ieri. Ele existau inainte de "inventia" crestinismului.

Exista relatii unisex de o viata? Da. Vreau eu o astfel de relatie? Nu. Mi se pare normala o astfel de relatie? Nu prea. Dar asta imi da mie dreptul sa le dictez altora cum sa traiasca? Nu.

Si inca ceva: Constitutia nu este un document religios. Este fundatia la care se adauga legile civile care guverneaza proprietatea comuna, succesiunea, etc.

Chiar daca votati, nu veti sterge cu buretele existenta unor astfel de relatii. Dar daca un nou text constitutional le face viata mai usoara acestor oameni, de ce nu?.....

Restul este propaganda si manipularea posesorilor de uni-neuron....

Si acum, ca v-am lamurit cum stau lucrurile, nu mai pierdeti timp cu probleme inventate si: La munca, tovarasi!

PS Imi imaginez o scena intr-o familie traditionala in care el zice: -Iubito, hai si noi un pic pe la intrarea artistilor. Si ea raspunde: -Ai votat DA, da-te dracu!

bottom of page