top of page

“Preistoricii” revin la Poiana!


Marele Premiu al Orasului Brasov 2013 a fost prima coasta la care am participat. Nu eram “pilot”. Nici acum nu sunt. Poate noi, preistoricii nu suntem piloti dar suntem un grup de prieteni.

Chiar daca suntem la “si altii”, ne bucuram de fiecare urcare si ne amuzam cand ajungem in regrupare si apar povestile “pescaresti”. Ba am ratat o schimbare de viteza, ba am ratat un viraj, ba nu stiu traseul inca, ba mi-a tusit carburatorul, samd. E normal sa fi ajuns sa fim prieteni. Noi petrecem mai mult timp in regrupare decat in parcul de service (plecand primii de fiecare data).

Cateodata spiritele se incing. De 3 ani ne tot “contestam” unii pe altii dar nimeni nu o face, de fapt, niciodata. Daca cineva ar face vreo contestatie ar disparea unul din subiectele de discutie. :)

Este o competitie dincolo de puncte, cupe si faima. Este o placere sa vezi cum lumea iti face semn de pe margine sa “ii dai” si tu sa zambesti in casca si sa iti spui: “atata poate, frate!”

Chiar daca numarul preistoricilor a devenit mai mic, anul acesta la Poiana am reusit sa ne strangem mai multi. Costi Ganescu, Doru Alexandrescu, Dan Spuderka, Edy Tontsch, eu, Petre Constantinescu, Lorincz Borbely, Adrian Bortica s-au inscris deja. Poate apare si Parintele daca se plictiseste pe barca. Masinile sunt: Fiat X1/9, BMW 1602, BMW 2002, BMW 2002Ti, Glof GTi, VW Polo, Alfa Romeo GTAm.

Eu inca pendulez intre 124 Abarth si Alfa Romeo GTV. Inca nu a venit cutia pentru GTV. I-am pus insa o cutie de strada. As vrea sa vin cu Alfa. Noi doi avem un “unfinished business” la Poiana de anul trecut.

Sa ne vedem cu bine la Poiana!

bottom of page